Frietzakjes bestellen. Puntzakken met eigen logo of ontwerp laten maken

Bedrukte puntzakken voor promotionele doeleinden

Onze stevige kartonnen puntzakken zijn geschikt voor het verpakken van koude of warme voeding. Doorgaans worden puntzakken gebruikt als frietzakjes om promotioneel ingezet te worden bij campagnes of voor het versterken van branding van frituren, cateraars of foodtrucks. Want bedrukte puntzakken leveren namelijk een sterke bijdrage aan de herkenbaarheid van je bedrijf, organisatie, campagne of merk.

Bedrukte puntzakken bestellen via online webshopBedrukte puntzakken van voedselveilig materiaal

De puntzakken worden bedrukt op stevig en hoogwaardig FSC® karton van 230g en voldoen aan de strenge voedselwetgeving. Met een stevige kartonnen frietzak behoudt de verpakking namelijk mooi zijn vorm en kan je boodschap goed worden overgebracht. De kartonnen puntzakjes zakken niet in zoals papieren zakjes en vertonen na verloop van tijd ook geen vetvlekken, waardoor je met onze bedrukte puntzakken zonder twijfel een betere indruk maakt.Bedrukte puntzakken voor elke budget

De puntzakken zijn beschikbaar in twee formaten. De standaard grootte (350cc) is geschikt voor een inhoud van ongeveer 350 gram. De grote puntzakken (500cc) zijn geschikt voor ongeveer 500 gram inhoud. Je kan hier de afmetingen van onze puntzakken raadplegen.

Wil je de persoon die je bedrukte puntzak in handen heeft iets meer comfort bieden? Dan kan je kiezen voor onze frietzakken die voorzien zijn van een sausbakje in de boventip van de puntzak. Zo'n sausvak is niet alleen handig, maar ook nog eens stijlvol.

We leveren onze puntzakken in zowel kleine als grote oplages. Naast puntzakken bieden we trouwens ook popcorn bakjes aan of laat je je eigen servetten bedrukken.Bedrukte puntzakken kopen

De kartonnen puntzakken worden steeds fullcolor gedrukt in CMYK vanaf 500 stuks. Niet onbelangrijk: het productieproces van voedselveilig drukwerk, waaronder onze puntzakken, verloopt op een geheel andere manier dan regulier drukwerk. Houd er dus wel zeker even rekening mee dat de gemiddelde levertijd bij normale oplages 10 à 15 werkdagen bedraagt. Voor voedselveilig drukwerk is dat supersnel, al zeggen we het zelf. Op tijd bestellen, is op tijd geleverd!

Puntzakken laten bedrukken →

Blijf op de hoogte van aanbiedingen en promoties

Natuurlijk nemen we je privacy serieus en gaan we je ook niet constant lastig vallen. Je kan je in één simpele klik op elk ogenblik weer afmelden.
Deze website is onderdeel van PrintPrestige BVBA, waartoe ook deze mailinglist behoort.

 
 
Copyright © 2019-2023 Puntzakken.be. Alle rechten voorbehouden. Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW