Over Puntzakken.be - Bedrukte puntzakken met eigen ontwerp

OVER PUNTZAKKEN.BE

Bij Puntzakken.be kan jij je eigen puntzakken laten bedrukken en gepersonaliseerde frietzakjes bestellen.

Dit hebben we mogelijk gemaakt door gebruik te maken van kleine oplages waarop we vaste staffelprijzen hebben berekend. Op die manier kunnen we de bestellingen sneller verwerken en een snellere levertijd aanbieden dan gebruikelijk is voor voedselveilig drukwerk. Bovendien worden de puntzakken of frietzakjes altijd fullcolor bedrukt zodat je je niet hoeft te beperken in het aantal kleuren dat je gebruikt in je creatieve ontwerp. Je kan je eigen bedrukte puntzakken eenvoudig en zonder moeite direct online bestellen aan de beste prijs!

Alle tarieven van onze puntzakken kan je online raadplegen, met of zonder sausbakje voorzien in de boventip. Op die manier werken we transparant en gaat er bovendien geen tijd verloren met het eerst aanvragen van offertes voor puntzakken, waardoor je bestelling ook sneller in onze productie kan belanden.

Via onze pagina praktische info lichten we je onze manier van werken toe, zodat je helemaal weet wat je kan verwachten als je bedrukte puntzakken bij ons besteld. Zijn er toch nog zaken onduidelijk, of heb je andere vragen? Dan kan je natuurlijk altijd in enkele klikken contact opnemen met ons. Heb je een specifieke aanvraag of heb je eerder een grote oplage in het vooruitzicht? Stuur dan zeker een prijsaanvraag naar ons door voor een offerte op maat en we helpen je zo snel mogelijk verder. Hoe meer informatie we van je ontvangen in verband met de puntzakken of frietzakjes die je wil laten drukken, hoe gerichter en sneller we ermee aan de slag kunnen om je een gepast voorstel te maken!

Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling de nodige instructies om de bestanden voor jouw bedrukte puntzakken makkelijk aan ons te kunnen bezorgen. Meestal zullen dat logo's zijn of te vermelden teksten die je ons hebt doorgegeven via het bestelformulier. We controleren steeds gratis de aangeleverde bestanden op bruikbaarheid zodat we de puntzakken zonder kwaliteitsverlies kunnen drukken.

Zodra we beschikken over bruikbare informatie en bestanden maken wij een voorbeeld klaar dat we als digitale drukproef naar je zullen toesturen ter goedkeuring via e-mail. Zodra jij ons je akkoord stuurt dat de puntzakken mogen bedrukt worden, nemen we ze in productie en leveren we ze binnen de standaard levertermijn bij je af!

Puntzakken.be is onderdeel van PrintPrestige, een gewaardeerd reclame bedrijf dat zich richt op het realiseren van promotioneel drukwerk voor bedrijven en evenementen en inzet op het efficiënt verwerken van drukwerkopdrachten.

Bedrukte puntzakken bestellen →

Blijf op de hoogte van aanbiedingen en promoties

Natuurlijk nemen we je privacy serieus en gaan we je ook niet constant lastig vallen. Je kan je in één simpele klik op elk ogenblik weer afmelden.
Deze website is onderdeel van PrintPrestige BVBA, waartoe ook deze mailinglist behoort.

 
 
Copyright © 2019-2024 Puntzakken.be. Alle rechten voorbehouden. Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW